HAKasistencija

Prava usluga za tvrtke u pokretu

O nama

HRVATSKI AUTOKLUB (HAK) je nacionalno, a i regionalno prepoznatljiva udruga vozača, osnovana još daleke 1906. g. od strane nekolicine entuzijasta.

Temeljni cilj HAK-ovog djelovanja je sveobuhvatna briga o članovima i vozačima koji prometuju na cestama Republike Hrvatske u segmentu pomoći na cesti i garancije mobilnosti, te informiranja o stanju prometa na cestama putem suvremeno opremljenog kontakt centra, te njegovih iskusnih, educiranih i kvalificiranih djelatnika dostupnih 24 sata dnevno, sve dane u godini. Nadalje, tu su mnogobrojni programi ušteda kroz članske pogodnosti i popuste kod partnera povezanih s autoindustrijom, kao i kod mnogih drugih, te preventivno djelovanje za povećanje sigurnosti cestovnog prometa, te suradnja s europskim i međunardonim partnerima i ustanovama u provedbi projekata povećanja sigurnosti cestvonog prometa i zaštite ekološkog sustava ugroženog ispušnim plinovima cestovnih vozila.

1963. g. HAK je započeo s pružanjem usluga pomoći na cesti, te se od tog vremena konstantno usavršava u ovom poslu, u suradnji s europskim nacionalnim autoklubovima kao što su njemački ADAC, austrijski ӦAMTC, talijanski ACI Global i drugi, koristeći dijelom i njihova znanja i iskustva pri edukaciji djelatnika za pomoć na cesti u svrhu poboljšanja sustava tehničke pomoći na cesti.

HAK je 1997.g. osnovao tvrtku kćer HAK-USLUGE d.o.o. sa misijom organizacije usluga tehničke pomoći na cesti i garancije mobilnosti (zamjesnko vozilo, smještaj, nastavak putovanja...) za novoproizvedena vozila. Većina najvećih proizvođača vozila prepoznali su kvalitetu usluge koju HAK pruža u svojoj mreži u RH, te su za svoje kupce osigurali program pokrića garancijom mobilnosti, što trenutno rezultira time da HAK u ovom segmentu pokriva više od 50% tržišta novoprodanih vozila u RH.

HAK je kroz svoju tvrtku HAK-USLUGE d.o.o. također i jedini franšizni partner za RH tvrtke ARC Europe, osnovane 1991.g. od strane 8 najvećih autoklubova Europe sa misijom pružanja garancije mobilnosti proizvođačima vozila i drugim poslovnim subjektima, te organizacije sustava medcinske pomoći i sustava popusta članovima autoklubova i partnerima na europskoj i globalnoj razini naziva Show your Card!. ARC Europe je također lider u segmentu pružanja usluga garancije mobilnosti za novoprodana vozila u Europi sa 36%-tnim udjelom na tržištu.

Treba spomenuti da je glavna i osnovna prednost sustava ARC Europe u odnosu na konkurenciju da je u svim državama gdje postoji ovlašteni pružatelj usluga (44 države) u mogućnosti organizirati pomoć na cesti u smislu otklona kvara na licu mjesta, na najvišoj mogućoj razini za pojedinu državu, jer se za cijelu mrežu provode sustavne edukacije svih djelatnika koji sudjeluju u procesu zaprimanja poziva stranaka i pružanja usluga pomoći na cesti, kao i redovite kontrole svakog pružatelja usluga od strane ARC-ovih stručnjaka. HAK je naravno za RH uspostavio sustav u kojem vrijede isti standardi za usluge pomoći na cesti na području cijele RH-e, što garantira vrlo visoku kvalitetu usluge u cijeloj RH (izuzev nekih manjih otoka). Istraživanja koja su proveli neki od navedenih klubova osnivača ARC-a pokazalo je da bi više od 90% ispitanih stranaka u trenutku kada im se desi kvar na vozilu željelo nastaviti put tim istim vozilom do krajnjeg odredišta, bez obzira na mogućnost organiziranja dodatnih usluga (prijevoz u ovlašteni servis, zamjensko vozilo, noćenje,...), što naravno rezultira uštedama u vremenu i troškovima.

Sve ove činjenice dokazuju kako su HAK-ova mreža te iskusni stručnjaci u RH , kao i mreža ARC Europe-a u Europi prepoznate kao najkvalitetnije i najpouzdanije u poslu organizacije pomoći na cesti i garancije mobilnosti, što je na kraju i najbitnije za naše postojeće članove i stranke, kao i za potencijalne poslovne partnere čiji djelatnici ostvaruju prihode putovanjima na razne destinacije.

HAK asistencija je namijenjena tvrtkama, organizacijama i poduzetnicima. Kreirana je na osnovi prepoznatih potreba gdje nudimo tri osnovna, standardna modela koja smo osmislili na osnovu dosadašnjeg vlastitog iskustva stjecanog godinama. Naravno da treba istaknuti kako prilikom pristupa potencijalnim korisnicima ostavljamo otvorenu mogućnost krojenja razine usluge prema njegovim specifičnim potrebama.

  • HAKasistencija
  • HAKasistencija
  • HAKasistencija
  • HAKasistencija
  • HAKasistencija